ER DU VORES NYE SPEJDERLEDER?

ER DU VORES NYE SPEJDERLEDER
Går du altid lidt rundt onsdag aften og ikke helt ved, hvad du skal fordrive tiden med? Så har vi det perfekte forslag til dig!

Vi får ugentligt henvendelser fra børn og deres forældre, som gerne vil starte til spejder hos os, og det skærer i vores hjerter at måtte afslå dem. Derfor søger vi unge eller voksne, som godt kunne tænke sig at indgå i vores frivillige lederteam, så flere børn og unge får muligheden for at være spejder.
Hvem er vi?

Vi er en gruppe af frivillige voksne i alle aldre, som trækker i en grøn uniform fra tid til anden og laver sjove, udfordrende og ikke mindst anderledes aktiviteter for børn og unge. Vi lægger stor vægt på at lave udviklende aktiviteter for vores spejdere og vi lægger lige så stor vægt på, at vi som ledere udvikler os tilsvarende og selvfølgelig har det sjovt sammen imens.
Hvad laver man som spejderleder i Taastrup Gruppe?

Du har mulighed for at være en del af vores spejdergruppe på flere planer og rammerne bestemmes af, hvad man har lyst til. Man kan være med til at lægge program for spejdermøderne, så vi prøver kræfter med alle spejderfærdigheder. Man kan være med til at afvikle de ugentlige spejdermøder, så ingen føler sig overset og alle kan være med. Man kan være med til at sørge for at spejderhytten er i stand og materialerne til spejdermøderne er klar. Eller man kan bidrage med lige præcis det, som man har bedst mulighed for. Det er ikke et krav at man tidligere har været hverken spejderleder eller spejder, så længe man har gåpåmodet og lysten til at være en del at vores lille fællesskab.

Hvornår kan du træffe os?
Vores større enheder mødes onsdag aften og vores familiespejder mødes på udvalgte søndage. Hvis du er nysgerrig, kan du altid snuse lidt rundt på vores hjemmeside eller Facebookside. Tøv endelig ikke med at kontakte os og du er altid velkommen til et spejdermøde!

KFUM SPEJDERNE TAASTRUP GRUPPE
Mølleholmen 12E, 2630 Taastrup
www.taastrupspejder.dk
+45 20 68 73 66
anine_nik@hotmail.com

kommentarer
 1. Mark Westermann
  Mark Westermann
  15/12/2021 på 18:21

  Hej! Jeg hedder Mark!
  Jeg har gået til spejder i 4 år og ønsker nu med min fritid at være spejderleder.
  Jeg er 21 år, har en gymnasial uddannelse, jeg elsker frisk luft og lejrbål.

  Jeg er meget interesseret i at blive spejderleder.
  Jeg håber at høre fra jer.
  Hilsen Mark.

 2. Anine Nikolajsen
  Anine Nikolajsen
  15/12/2021 på 19:57

  Hej Mark, jeg har prøvet at skrive til din mail, men får en fejlmelding tilbage. Er du muligt at du kan sende en mail til min på anine_nik@hotmail.com?
  Mvh Anine Nikolajsen

Efterlad en kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *