ER DU VORES NYE BÆVERLEDER?!

Kan du godt lide at arbejde med børn, men er ikke ekspert i store gnavere med brede haler? Så er det utvivlsomt dig vi leder efter!
Vi får ugentligt henvendelser fra børn og deres forældre, som gerne vil starte til spejder hos os, og det skærer i vores hjerter at måtte afslå dem. Derfor søger vi et par unge eller voksne, som godt kunne tænke sig at indgå i vores frivillige lederteam 

Hvad er en bæverenhed?
For alle jer som ikke er velbevandrede i spejderverdenen, så har det altså ikke noget at gøre med et hold af dæmningsbyggere. Derimod er det KFUM-spejdernes aldersgruppe med børn fra 6 – 8 år. De mødes gerne en gang om ugen til et spejdermøde af ca. 1 1/2 times varighed og her er det kun fantasien, som sætter grænserne for, hvad man kan lave af sjove ting.

Hvem er vi?
Vi er en gruppe af frivillige voksne i alle aldre, som én gang om ugen trækker i en grøn uniform og laver sjove, udfordrende og ikke mindste anderledes aktiviteter for børn og unge. Vi lægger stor vægt på at lave udviklende aktiviteter for vores spejdere og vi lægger lige så stor vægt på, at vi som ledere udvikler os tilsvarende og selvfølgelig har det sjovt sammen imens.

Hvad laver man som bæverleder i Taastrup Gruppe?
Indtil videre laver man ikke så meget, eftersom vi endnu ikke har en bæverenhed – vores store problem. Vi er desværre ikke nok ledere i gruppen til at løfte endnu en enhed, selvom vi har børnene til det. Derfor søger vi ledere, som er friske på at starte en ny enhed op, med støtte og hjælp fra de eksisterende ledere i spejdergruppen. Det er ikke et krav at man tidligere har været hverken spejderleder eller spejder, så længe man har gåpåmodet og lysten til at være en del at vores lille fællesskab.
De større enheder i gruppen mødes til spejdermøde onsdag aften, men rammerne for en ny enhed er meget åbne både mht. dag og tidspunkt.
Hvis du er nysgerrig, kan du finde ud af mere om gruppen på vores Facebookside eller på vores hjemmeside taastrupspejder.dk

Lyder det som noget for dig eller du godt kunne tænke dig at høre mere, så tøv endelig ikke med at kontakte os på anine_nik@hotmail.com eller duk op til et spejdermøde onsdag kl. 18:30, for at se hvem vi er 

Efterlad en kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *