Tilmelding til Sommerlejr 2022

Så er tilmeldingen til dette års sommerlejr endelig åben og vi håber at du vil deltage i årets største spejderoplevelse sammen med os!
Vi prøver fra nu af at tilmeldinger til vores arrangementer kører via vores medlemssystem, hvor man ‘køber’ et arrangementer ligesom man ville gøre det i Webshop. På den måde er det lettere for os at samle tilmeldingerne sammen og samtidig holde styr på betalingen.
Linket til vores arrangementer finder du her: https://medlemsservice.spejdernet.dk/member/event/cid/273
Her står der lidt mere information om sommerlejren, men ellers kommer de mere detaljerede oplysninger først, når vi nærmere os lejren. OBS! Vær opmærksom på at man skal tilmelde sig det arrangement, som passer til den enhed, som man er medlem af, da prisen og varigheden af sommerlejren varierer.
For at kunne tilmelde spejderen et arrangement, skal man logge ind via vores medlemssystem, fordi på den måde har vi allerede alle oplysningerne om spejderen i vores system ved tilmelding. Og jeg ved godt hvad i tænker: “Endnu et login?”, og til det kan jeg kun svare “Ja”… Vi må accepterer at det sådan vores systemer fungerer, og jeg håber at i er åbne for at hjælpe os med at få dette til at fungere ligeså.
Vejledningen til brug af medlemsservice, indeholdende hvordan man logger ind første gang og hvordan man tilmelder sig arrangementer, finder du her: https://taastrupspejder.dk/links/
Tøv endelig ikke med at skrive ved tvivlsspørgsmål.
Efterlad en kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *