Opdatering: Midlertidig lukning af stien fra Rødkælkevej

lukket

Opdatering: Stien er nu åbnet op igen så man kan komme til spejder grunden via rødkælke stien igen.
Den nemmest indgang til vores hytte fra Rødkælkevej mellem nr. 53-55

Vi har nogle vigtige oplysninger, vi gerne vil dele med jer.

Som I måske har bemærket, pågår der for øjeblikket byggeri af et spritnyt gokartværksted på det gamle gartnerdepot på Rødkælkestien, lige over for spejdergrunden. Desværre betyder dette, at stien vil være midlertidigt lukket for trafik i en vis periode.

Stiforbindelsen vil være lukket fra den 19. juni til den 23. oktober 2023. Vi er dog opmærksomme på, at byggeriet kan tage længere tid end forventet, så lukningsperioden kan blive forlænget. For at sikre alles sikkerhed beder vi jer om at respektere og overholde lukningen af stien i denne periode.

Efter sommerferien vil det desværre ikke være muligt at benytte stien fra Rødkælkevej til spejdergrunden. Derfor vil vi gerne anbefale jer en alternativ parkeringsmulighed. Vi opfordrer jer til at benytte grus parkeringspladsen beliggende ved Firkløveren 1 2630 Taastrup. Herfra kan I nemt og sikkert finde vej til spejdergrunden.

For at hjælpe jer med at finde den rigtige rute, har vi inkluderet et kort nedenfor, som viser vejen fra grus parkeringspladsen til spejdergrunden. Vi anbefaler jer at studere kortet på forhånd, så I er godt forberedte, når I skal afsted.

Vi glæder os utroligt meget til at genoptage vores spejderaktiviteter sammen med jer alle. Vores første spejdermøde er planlagt til at finde sted den 23. august, så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Hvis I har spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger, er I velkomne til at kontakte spejderlederne.

Efterlad en kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *