Lederdag 2019

Lørdag havde vi lederdag for alle voksne i gruppen. Gruppeleder Anine og Gruppeassistent Charlotte havde lavet program for dagen, men inspiration fra et kursus i Bispebjergmetoden.
Vi startede dag ud med at diskutere alle de ting vi gør, for at gruppen kan fungere og skulle så vurdere om det var noget der gav lederne energi eller om det tog ledernes energi. Meningen med det, var at gruppen selvfølgelig fungerer bedst, hvis alle laver det de allerhelst vil, så på den måde kunne vi visualisere, om der var brug for en omstrukturering på nogle områder.
Efter frokost begyndte vi at snakke om vores drømme for gruppen og udvalgte her tre, som vi vil prøve at forfølge. Vi fik også stat navne på, hvem der tager det første skridt på vej mod drømmen, så vi forhåbentlig kan få det realiseret.
Dernæst diskuterede vi vores forventninger til hver enhed og hvem der skulle være enhedsledere. Det kan i læse mere om under hver enhed her på siden og på siden ‘Bliv Spejder’.
Til slut lavede vi en årskalender for det næste skoleår 2019/2020, så vi har fået en dato på alle fælles aktiviteter. Alle disse er lagt ind i vores online kalender under fanebladet ‘Kalender’ her på siden.

Efterlad en kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *