Besøge hos Beredskabsstyrelsen

Spejderne i vores gruppe havde den spændende mulighed for at besøge Beredskabsstyrelsen i Hedehusene og lære vigtige færdigheder i brandslukning og øge vores viden om sikkerhed.

Aften begyndte med, at spejderne blev delt op i to grupper: bæverne og ulvene i en gruppe. Juniorerne og tropsspejderne en en anden gruppe. For bæverne og ulvene var det en aften fyldt med eventyr, hvor de fik lov til at prøve brandslanger, udforske en brandbil og endda prøve kræfter med en brandsprøjte. Det var en oplevelse, der gav dem et indblik i, hvad beredskabet gør i nødsituationer. Derudover fik de mulighed for at prøve Beredskabsstyrelsens forhindringsbane.

Juniorerne og tropsspejderne fokuserede på brandsikkerhed og brandslukningsteknikker. De blev undervist i, hvad de skal gøre, hvis der går ild i en person, hvordan man slukker en brand i en gryde, og hvordan man korrekt bruger en brandtæppe til at bekæmpe mindre brande. De fik også en mulighed for at udforske en brandbil og lære mere om Beredskabsstyrelsens udstyr og funktioner.

Aften med Beredskabsstyrelsen var en fantastisk mulighed for vores spejdergruppe i at udvikle vigtige brandslukningsfærdigheder og øge vores viden om brandsikkerhed. Vi er taknemmelige for den dedikation og indsats, som Beredskabsstyrelsen har lagt i at undervise vores spejdere.

Efterlad en kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *