Sommerlejr 2023 - Østrig

Kunne du tænke dig at komme med på spejderlejr I ET ANDET LAND? Så tag med gruppen på tur til Zellhof i Østrig!

Årets sommerlejr for junior, trop og senior går til spejdercentret Zellhof i Østrig!

Tag med på et brag af en tur fyldt med oplevelser du sent vil glemme.

D. 21/7 tager vi et tog om eftermiddag enten fra Københavns Hovedbanegård eller Høje Taastrup st. Det tog fragter os gennem Europa om natten, så vi næste dag vågner op til østrigsk sommersol. Fra d. 22/7 skal vi bo i telt på spejdercentret Zellhof i det nordvestlige Østrig. På spejdercentret vil vi bo sammen i gruppen, men der vil også være andre spejdere fra hele verden på spejdercentret. I løbet af den følgende uges tid skal vi både lave en masse sjove aktiviteter på centret og så tager vi på nogle endagsture ud i nærområdet. Zellhof ligger i de naturskønne Alper, så ugens aktiviteter vil både byde på bjergvandring, klatring, sejllads og alle de andre skøre ting vi finder på undervejs.
Vi skal alle sove i telt, som selvfølgelig inkluderer medbringelse af egen sovepose og liggeunderlag. Derudover skal vi skifte tog undervejs, derfor er det meget vigtigt at alle spejdere SELV kan bære al deres bagage. Vi opfordrer til at pakke i en vandrerygsæk.

På turen deltagere også ledere fra hele gruppen, således at vi alle tager toget sammen og at der efterfølgende er en masse ledere til at tage med spejderne på aktiviteter. 

d. 29/7 tager vi toget hjem igen og lander i Danmark igen om formiddagen/først på eftermiddagen d. 30/7.

Prisen for hele turen for spejderne er 3000 kr. Det inkluderer alt på rejsen, undtagen lommepenge. I prisen er derfor inkluderet togrejse + andet offentlig transport til og fra spejdercentret, overnatning på spejdercentret, forplejning fra morgenmad d. 22/7 til og med morgenmad d. 30/7 (eventuelt også frokost alt efter hjemkomsttidspunkt), aktiviteter i løbet af ugen samt diverse snacks undervejs. 
Betalingen er splittet op i tre rater, hvis man ønsker at betale af flere omgange.
Sidste tilmeldingsfrist er d. 1. april 2023.

Inden denne dato skal min. 1. rate være betalt, for at man er tilmeldt og det er samtidig ikke muligt at få refunderet det ved eventuel framelding senere. Alle tre rater skal være betalt senest 1. juli.

1. marts 2023 kl. 18:30 er der infomøde nede på Skrænten (i spejderhytten), hvor forældre eventuelt kan deltage, hvis man har yderligere spørgsmål eller andet vedrørende turen. I er som altid meget velkomne til at skrive med spørgsmål inde til anine_nik@hotmail.com 

Mere info om afrejsetidspunkt, pakkeliste og andet kommer efter sidste tilmelding.

 

Pris

Pris: 3.000,00

Hvor

 Zellhof 1
      Mattsee 5163
      Østrig

Hvornår

 Fra 21-07-2023 00:00
 Til 30-07-2023 00:00

Arrangør

Tåstrup Gruppe
 20687366
 anine_nik@hotmail.com

Tilmelding / betaling