COVID-19

Sidst opdateret d.19-05-2020
opdateres løbende
 

Forventet opstart i juni

Vi ved at i alle sammen savner spejder ligesom meget som vi ledere gør, og derfor er vi i fuld gang med at lægge en slagplan for hvordan og hvornår vi kan starte op igen. Desværre gør de nuværende restriktioner, at vi først kan mødes når forsamlingsrestriktionerne hæves i starten af juni.

Derfor bliver det første møde onsdag d. 10. juni 2020 og vi kan nå tre møder inden vi går på sommerferie. Vi mødes til normal tid på Skrænten, og vi sørger for ekstra ressourcer til omhyggelig hygiejne til disse møder. Vi glæder os til at se jer alle sammen igen!

 

Distriktslejr er desværre aflyst

Dette års distriktslejr er for hele vores spejderdistrikt er desværre blevet aflyst grundet alle de nuværende restriktioner. Vi synes dog i vores gruppe, at det ville være rigtig ærgerligt, hvis vores spejder ikke kunne komme på spejderlejrer.

Derfor vil vi afholde vores egen lille spejderlejr i vores egen hytte Oruphøj (Orupvej 6A, 4330 Hvalsø), som vi håber at i vil deltage på!

Vi tager ikke af sted en hel uge som først planlagt, men i stedet bliver lejren en forlænget weekend d. 16. juli til d. 19. juli. Vi starter kl. 10 på Oruphøj d. 16. og slutter samme sted d. 19. juli kl. 12. Læs mere omkring vores sommerlejrer i Facebook opslaget.

 

Hej alle!
Dette års sommerlejr, som skulle have været en distriktssommerlejr for hele vores spejderdistrikt er desværre…

Slået op af KFUM Spejderne TaastrupFredag den 15. maj 2020

 

Det er nu blevet tid til hjemmet spejder

Vi holder det første online spejdermøde d.29/4 kl.18:30. Mødet er for junior og trops spejder og foregår derhjemme. Mødet foregår på discord

Kære spejdere. Det er blevet tid til HjemmeSPEJD.

Vi forsøger os med spejdermøder for Junior og Trop online. Møder…

Slået op af KFUM Spejderne TaastrupMandag den 27. april 2020

 

Mødeaktiviteterne på spejder grunden aflyst 

Set i lyset af de seneste officielle meldinger vælger KFUM spejderkorps at alle møder frem til d. 10. Juni 2020 er aflyst. Vi har i gruppen besluttet, at indstille alle mødeaktiviteterne.

Beslutningen er taget af hensynet til alle spejdere, samt at støtte op omkring nationale retningslinjer. Vi følger udviklingen og der vil kollektivt blive meldt ud hvornår vi igen genoptager vores ugelige møder.

I mellemtiden er det stadig mulighed for at gå en tur i skoven. Hvis bare vi sammen tager et ansvar og viser hensyn til hinanden.

Du må gerne tage ud i naturen, men husk at vise hensyn til andre 🌲🔥🏞 Har du været på tur, mens Danmark har været mere… Slået op af KFUM-Spejderne i DanmarkMandag den 30. marts 2020

Opslag fra Facebook

Den 11 Marts udgav KFUM Spejderne Taastrup dette opslag omkring lukningen.
Husk at like og følg KFUM Spejderne Taastrup på Facebook. Her opdater vi løbende omkring hvor når vi åbner op igen.

Kære spejdere og forældre. I lyset af den seneste udvikling af Coronavirus, har gruppen besluttet, at indstille… Slået op af KFUM Spejderne TaastrupOnsdag den 11. marts 2020
 

Hej alle!
Vi ved at i alle sammen savner spejder ligesom meget som vi ledere gør, og derfor er vi i fuld gang med at…

Slået op af KFUM Spejderne TaastrupTirsdag den 19. maj 2020

Det skulle gælde derhjemme, på lejr og under en nedlukning af landet 🛀 Pas på hinanden og følg myndighedernes… Slået op af KFUM-Spejderne i DanmarkTorsdag den 2. april 2020

Kontakt og mere information

Holde dig opdateret på myndighedernes anbefalinger på coronasmitte.dk

Følge KFUM spejderkorpset retningslinjer spejdernet.dk/covid-19

Har du spørgsmål til gruppen, så brug kontakt formularen. Nederst på siden.

Kontakt KFUM Taastrup angående spørgsmål