Spejder Troppen

13320991_1304307209597290_1649775603631632616_o.jpg

ALDERSGRUPPE
12 – 15 år

MØDEDAG/TID
onsdag 18:30 – 20:30

TILMELD Husk at du alttid kan komme og prøve at være spejder. Læs mere her Tilmeld

Info

Hver onsdag aften mødes tropsspejderne til vores ugentlige møde. På møderne laver vi mange forskellige ting og kun fantasien sætter grænser for hvad vi kan finde på! Det kunne bl.a. være lagkageløb, patruljedyster, smuglerløb, pioneering, klatring og en masse andre underholdende og udviklende aktiviteter. Aktiviteterne er tilpasset alder og færdigheder, så der bliver samspil mellem læring og udfordringer.

Tropsspejderne er opdelt i patruljer, som de arbejder i under møderne. I patruljerne er der en patruljeleder og en patruljeassistent, som skal sørge for at alle i patruljen er med. Patruljerne er sammensat så børnene kan udfordre hinanden indbyrdes og udvikle sig, men samtidig har det godt og super sjovt sammen.

Udover at sørge for sjove og lærerige ugentlige aktiviteter, prøver vi også så vidt muligt at aktiviteterne munder ud i forskellige færdighedsmærker til uniformen og færdigheder til brug i livet uden for spejder. Vi tager bl.a. førstehjælpemærket, orientering, bålkok, ta’ på tur-mærket, Vi tør-mærket, knobbinder mm.

For uden de ugentlige møder, tager vi også afsted på weekendtur et par gange om året og afholder sommerlejr en gang om året.

Så hvis du har mod på lidt sjov og spas samt er par udfordringer i din hverdag, så skal du ikke tøve med at kigge forbi! Vi har altid plads til en spejder ekstra.