Taastrupspejder

Spejder Troppen


ulve

Om Spejderne


 

ALDERSGRUPPE:

12 – 15 år

 

MØDEDAG/TID:

onsdag kl: 18:30 – 20:30

Nyheder


 

onsdag den 5. september - læs mere

lavet af admin - 09-09-2018

Spejder Tivoli - læs mere

lavet af admin - 05-02-2018

spejdernes lejr 2017 - læs mere

lavet af admin - 08-06-2017

Tak for dette spejder år og på gensyn - læs mere

lavet af admin - 06-28-2017

Grill aften - læs mere

lavet af admin - 06-28-2017

Troppen er hos Taastrup Gruppe smølfer i alderen 12-15 år.

Hver onsdag aften mødes tropsspejderne til vores ugentlige møde. På møderne laver vi mange forskellige ting og kun fantasien sætter grænser for hvad vi kan finde på! Det indbefatter bl.a. lagkageløb, patruljedyster, smuglerløb, pionering, løb i området og en masse andre underholdende og udviklende aktiviteter. Aktiviteterne er tilpasset alder og færdigheder, så der bliver samspil mellem læring og udfordringer.

Tropsspejderne er opdelt i patruljer, som de arbejder i under møderne. I patruljerne er der en patruljeleder og en patruljeassistent, som skal sørge for at alle i patruljen er med. Patruljerne er sammensat så børnene kan udfordre hinanden indbyrdes og udvikle sig, men samtidig har det godt og super sjovt sammen.

Udover at sørge for sjove og lærerige ugentlige aktiviteter, prøver vi også så vidt muligt at aktiviteterne munder ud i forskellige færdighedsmærker til uniformen og færdigheder til brug i livet uden for spejder. Vi tager bl.a. førstehjælpemærket, orientering, bålkok, ta’ på tur-mærket, sundspejd, knobbinder mm.

For uden de ugentlige møder, tager vi også afsted på weekendtur ca. seks gange om året og afholder sommerlejr en gang om året.

Link til vores facebookgruppe her